Γιατί επιλέγω Επαγγελματία Λογιστή – Φοροτεχνικό

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΛΟΓΙΣΤΗ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ,

ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Καθώς βρισκόμαστε στην διαδικασία υποβολής των Φορολογικών Δηλώσεων και με ένα φορολογικό πλαίσιο που συνεχώς αλλάζει με δεκάδες τροποποιήσεις, ερμηνείες, διαταγές, η ορθή φορολογική συμπεριφορά σας προλαμβάνει λάθη και αστοχίες, ενώ παράλληλα σας θωρακίζει από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο Επαγγελματίας Λογιστής είναι, νομικά και πρακτικά, ο μόνος σας συμπαραστάτης και η μόνη εγγύηση για ορθή φορολογική συμπεριφορά και άρα φορολογική ασφάλεια.

Επιλέγοντας Επαγγελματία Λογιστή-Φοροτεχνικό διασφαλίζετε ότι:epilego_logisti

– Οι φορολογικές σας υποχρεώσεις όπως υποβολή στοιχείων, δηλώσεων, αιτήσεων κ.τ.λ. γίνονται έγκαιρα και σωστά, εξασφαλίζοντας ότι θα πληρώσετε ακριβώς τον φόρο που σας αναλογεί.

– Ενημερώνεστε άμεσα για τις οφειλές σας, τις υποχρεώσεις και αποφεύγεται τα πρόστιμα και τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

– Ανά πάσα στιγμή, με ένα απλό τηλεφώνημα ή μία επίσκεψη στο λογιστή σας, έχετε πρόσβαση σε όλη τη φορολογική σας εικόνα αλλά και όποιο φορολογικό έγγραφο χρειάζεστε!

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Ο Επαγγελματίας Λογιστής είναι

  1. Ελεύθερος Επαγγελματίας με όλες τις υποχρεώσεις που αντιστοιχούν σε αυτό, δηλ. υπόκειται σε διαρκή έλεγχο, διατηρεί συγκεκριμένο ειδικευμένο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και φυσικά έχει μία φυσική θέση και χώρο για να επικοινωνείτε μαζί του, διασφαλίζοντας την εχεμύθεια και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
  2. Αδειούχος Λογιστής-Φοροτεχνικός, δηλ. έχει σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το οικείο Οικονομικό Επιμελητήριο, που πιστοποιεί για όλη την Ελλάδα ότι το άτομο αυτό έχει την εκπαίδευση και την πρακτική εμπειρία να καλύψει σωστά τις φορολογικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Επιπλέον, ο Επαγγελματίας Λογιστής είναι Μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών-Λογιστών Ελευθέρων-Επαγγελματιών Ξάνθης, άρα:

ΕΦΕΕΞ

  1. Ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών – ΠΟΦΕΕ, η οποία εκπροσωπεί 47 συλλόγους στην Ελλάδα.
  2. Ανήκει στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Οικονομικών (CFE – Confédération Fiscale Européenne), που ιδρύθηκε το 1959 και σήμερα περιλαμβάνει 26 εθνικές οργανώσεις σε 21 Ευρωπαϊκά Κράτη, εκπροσωπώντας περισσότερους από 100.000 φοροτεχνικούς.
  3. Τηρεί και σέβεται τον Κώδικα Δεοντολογίας του Λογιστή-Φοροτέχνη και είναι υποκείμενος σε έλεγχο βάσει του Καταστατικού της ΕΦΕΕ Ξάνθης σε περίπτωση πειθαρχικών παραπτωμάτων, από τους ίδιους τους συναδέλφους του.
  4. Μέσα από τις ψηφιακές δομές της ΕΦΕΕ Ξάνθης, ενημερώνεται συνεχώς και άμεσα για αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, τα εργατικά, κ.ο.κ. για να καλύψει αντίστοιχα κάθε δική σας τακτική και έκτακτη ανάγκη.
  5. Μέσα από τις δράσεις της ΕΦΕΕ Ξάνθης, λαμβάνει συνεχώς μέρος σε σεμινάρια για να εμπεδώσει πλήρως το νέο φορολογικό πεδίο, να επαληθεύσει και εξειδικεύσει τη γνώση του, ώστε να σας προσφέρει πραγματικά σωστές επαγγελματικές υπηρεσίες.

Επιλέγοντας Επαγγελματία Λογιστή, επιλέγετε την Φορολογική σας Ασφάλεια.

Σκίτσο του Βαγγέλη Παυλίδη

skitso_paylidis

Ευχαριστούμε την ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ  για το υλικό της.