Καλό Παράδεισο στον Γιώργο Καρκαντό, αγαπητό συνάδελφο, εκ των Ιδρυτών της ΠΟΦΕΕ και μέλος του Δ.Σ.

Έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων, ο Γιώργος Καρκαντός (Πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε. Λάρισας και Ταμίας της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.). Πρωτεργάτης και Αγωνιστής στην οργάνωση και προάσπιση των συμφερόντων του Λογιστικού επαγγέλματος. Ενέπνεε εμπιστοσύνη με το ευθύ και ορθό λόγο του, σ΄ όσους τον γνώρισαν.

Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί αύριο Τρίτη 21-6-2016, στις 11:00 πμ στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου Λάρισας.

Καλό Παράδεισο Γιώργο.

Η Ε.Φ.Ε.Ε. Λάρισας, εξέδωσε  την ακόλουθη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑ

H Ένωση  Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λάρισας ΕΦΕΕΛ θρηνεί την απώλεια του προέδρου της Καρκαντού Γεωργίου ο οποίος έδωσε ένα μεγάλο και άνισο αγώνα με θάρρος και δύναμη με την επάρατο νόσο.

Ο Γιώργος ο Καρκαντός υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου μας, ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ομοσπονδίας (ΠΟΦΕΕ) και τις δυο τελευταίες θητείες ήταν μέλος του ΔΣ και Ταμίας.

Έδωσε πολλές μάχες για την αναβάθμιση του επαγγέλματος του λογιστή φοροτεχνικού και ήταν από τα πλέον δραστήρια μέλη με ανεκτίμητη προσφορά στο σύλλογο μας.

Σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του προέδρου μας αποφασίζουμε όλα τα γραφεία του νομού την Τρίτη 21-6-2016 και ώρα 11:00-14:00 να παραμείνουν κλειστά.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/29759

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Καλό Παράδεισο στον Γιώργο Καρκαντό, αγαπητό συνάδελφο, εκ των Ιδρυτών της ΠΟΦΕΕ και μέλος του Δ.Σ."

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*